Selvstændig, Clairvoyant, Medie, Healer, Researcher, Oplyser, Kunstner, tidligere Kridtbandit, uafhængig Journalist og selvlært fødevare og sundhedsekspert, forfatter og forlægger.
Nina Sjælens Univers
Jeg oplyser ikke længere på de sociale medier, men jeg laver afsløringer istedet for.
Tag en stor gryde frem, hæld 750g frosne jordbær ned i gryden og tænd for gassen/kogepladen og lad den kører på fuld knald.
Rør rundt i det løbende og hold øje med det, tilsæt anis og mos det med en kartoffelmoser, når det bliver mere tøet op/fået varme, gør det 2 gange og grundigt og tilsæt rørsukker og loppefrøskaller, når det er kogt godt igennem og det ikke er frosen længere.
Hældes på glas bagefter og stil det på en plade til varme ting for at køle af på køkkenbordet og fyld det på glas, når det er afkølet eller sæt det på køl direkte, hvis du vil bruge marmeladen hurtigt efter.